• Zaxos

  Zaxos
 • 24 Μαρτίου 2020: Νέα Σελήνη στον Κριό

  Η Νέα Σελήνη εμφανίζεται στον Κριό στις 24 Μαρτίου 2020, στις 5:29π.μ.

  Η Νέα Σελήνη του Κριού σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου. Ο κύκλος της Νέας Σελήνης των Ιχθύων τελειώνει και αρχίζει ο κύκλος του Κριού. Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι μια καλή στιγμή για να δεσμευτείε σε προσωπικούς στόχους που εκφράζουν τις θετικές ενέργειες του σημείου του Ραμ. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση – να δοκιμάστε κάτι νέο και καινοτόμο και πηγαίνετε σ’ αυτό με γούστο και αυτοπεποίθηση. Να είστε διεκδικητικοί χωρίς να είστε σκληροί. Αναλάβετε τη ζωή σας. Ξεκινήστε ένα ολοκαίνουργιο έργο και ανακαλύψτε το δικό σας προσωπικό θάρρος.

  Αυτός είναι ένας ισχυρός κύκλος για να επανεκτιμηθεί η σχέση σας με τον εαυτό σας. Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια του Κριού, έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποια στερεά αλλά ρεαλιστικά σχέδια και να θέσετε το στάδιο για να αποκομίσετε τις ανταμοιβές από τις καινούργιες σας αρχές, τόσο μικρές όσο και μεγάλες, όσο μπορούν, σε περίπου δύο εβδομάδες μετά την εμφάνιση της Πανσελήνου.

  Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έτσι η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι ιδιαίτερα ώριμη με την ευκαιρία για νέες αρχές. Μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενεργήσετε σε μια εποικοδομητική ώθηση και να ακολουθήσετε μια χαρά ή να διακινδυνεύσετε. Ο Κριός μαθαίνει μέσω εμπειρίας και δράσης, οπότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας σε μια μικρή περιπέτεια τώρα. Είναι επίσης ένας καλός κύκλος κάτω από τον οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε τα οφέλη της έκφρασης σας με αυθεντικότητα – εκφράζοντας τον εαυτό σας όπως είστε, χωρίς να βάζετε στεγανά. Μπορεί επίσης να βρείτε τρόπους να μάθετε πώς να βασίζεστε στους εαυτούς σας και να είστε ευτυχείς να το πράξετε – θα πάτε πολύ μακριά προς την εύρεση της εσωτερικής ευτυχίας όταν γνωρίζετε ότι μπορείτε να είστε αυτάρκεις χωρίς να κατηγορείτε τους άλλους ότι δεν σας βοηθούν. Είναι καιρός να αναζωογονήσετμε τους εαυτούς σας μέσα από εμπειρίες που σπάνε τη ρουτίνα και που περιλαμβάνουν να κάνετε κάτι νέο και φρέσκο.

  Ωστόσο, η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο στους Κόμβους της Σελήνης, υποδηλώνοντας κάποια εμπόδια για να ξεκαθαρίσετε καθώς παλεύετε με το αν οι νέες σας αρχές υποστηρίζουν την ανάπτυξή σας. Επίσης, ο Άρης, ο κυβερνήτης του Κριού βρίσκεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, υποδηλώνοντας κάποια απογοήτευση. Μπορεί να αισθανθείτε στριμωγμένοι ή μπλοκαρισμένοι.

  Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται σε 4ο και 12′ του Κριού, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννιούνται με προσωπικούς πλανήτες και σημειώνουν τα σημαντικά περίπου 0 έως 8 βαθμούς των καρδιακών σημείων (Κριός, Καρκίνος και Ζυγός και Αιγόκερως).

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Αναλυτικά για κάθε ζώδιο: 

  ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 24 Μαρτίου και θα πυροδοτήσει κάποιες αλλαγές, δίνοντας νέα πορεία στη ζωή σας. Δώστε βάση στους στόχους σας, οραματιστείτε αυτά που επιθυμείτε για το μέλλον και ξεκινήστε τη δράση για να τα επιτύχειτε. Η Νέα Σελήνη σας κάνει να ελίσσεστε γρήγορα και αποτελεσματικά, παρά το γεγονός ότι ξέρετε πού πρέπει να σταματήσετε. Προσοχή, μην χαθεί ο ενθουσιασμός σας στην πρώτη αναποδιά και σταματήσετε να προσπαθείτε. Σε αρκετούς από εσάς η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι, θα πρέπει όμως να τις αποδεχτείτε, ώστε να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. 

  ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24 Μαρτίου στον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας και σκοπό έχει να αφυπνίσει τη συνείδησή σας και να σας παροτρύνει να αναζητήσετε μέσα σας τις απαντήσεις σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν πολύ. Μέσα από αυτό θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα θελήσετε να υλοποιήσετε, ακόμα κι αν αυτό σας δημιουργεί φόβο και αβεβαιότητα. Η ανάγκη σας για νέα ενδιαφέροντα, μπορεί να σας δημιουργήσει το φόβο του αγνώστου, βαθιά μέσα σας όμως γνωρίζετε οτι το πρώτο βήμα είναι και το πιο δύσκολο. 

  ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού είναι ευνοϊκή για εσάς. Θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά, χάρη στην τόλμη, την τύχη, αλλά και την υποστήριξη από φιλικά πρόσωπα. Μάλιστα, κάποια άτομα που σας είχαν τάξει κάτι, εμφανίζονται και πάλι τηρώντας την υπόσχεσή τους. Επίσης, θα κάνετε νέες γνωριμίες με τις οποίες θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Νέες προοπτικές θα ανοιχθούν και στον οικονομικό τομέα, προσθέτοντας νέα έσοδα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. 

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σας και φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με τη δουλειά σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και αρχίζετε να τις υλοποιείτε. Αν μέχρι σήμερα δεν σας είχε ικανοποιήσει η πορεία σας, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μπορεί να χρειαστεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και στο τέλος δικαιωθείτε. Αν δεν έχετε δουλειά αυτό το διάστημα, έχεε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε κάτι μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. 

  ΛΕΩΝ: Η Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 24 Μαρτίου γίνεται σε έναν πολύ ευνοϊκό οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας κάνει δημοφιλή. Τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα συναντηθείτε με πολλά άτομα, θα γνωρίσετε έμπειρα πρόσωπα που θα σας παροτρύνουν σε πρωτοβουλίες και θα βελτιώσετε τη ζωή σας σε πολλούς τομείς. Οι μελέτες, τα ταξίδια και οι σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Επίσης, πολλοί από εσάς θα προγραμματίσετε έναν γάμο, ο οποίος θα επηρεάσει θετικά τη μελλοντική σας πορεία. Αν αντιμετωπίζετε ένα νομικό ζήτημα θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. 

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου πραγματοποιείται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας- ειδικά αν προέρχονται από συμμετοχή σε έσοδα τρίτων- αλλά και να διαχειριστείτε καλύτερα τις οφειλές σας. Αν είστε σε αναμονή επίλυσης μιας εκκρεμόητας σύντομα θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Το διάστημα αυτό θεωρείται καλό για να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία που θα σας φέρει μελλοντικά νέα εισοδήματα. Τέλος, αν επιδιώκετε επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. 

  ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σας φέρνει αυτό που θέλετε περισσότερο από όλα, αρμονία σε όλες τις σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές. Είστε αγωνιστές και έχετε μάθει να υποχωρείτε όποτε είναι απαραίτητο, για να μην χαλάσετεε τις ισορροπίες. Στην προσπάθεια αυτή, έχετε σύμμαχο τη Σελήνη κι έτσι για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πιο καλή εικόνα και να κάνετε αλλαγές. Η αντίδρασή σας θα έχετε θετικά και αρνητικά αποτελέσματα, αλλά όπως και να έχει οι αλλαγές θα είναι για καλό. 

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 24 Μαρτίου στον τομέα της υγείας και της εργασίας σας, σάς παρέχει τις ευκαιρίες για να κάνετε βελτιώσεις στους τομείς αυτούς, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Θα πρέπει να μετριάσετε το άγχος σας και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Σχετικά με τα επαγγελματικά, η σχέση με τους συναδέφλους σας θα βελτιωθεί ή μπορεί να λάβετε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας φτιάξει τη διάθεση. 

  ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα συναρπαστικό δεκαπενθήμερο ξεκινά για εσάς, με τη Νέα Σελήνη στον Κριού στις 24 Μαρτίου, καθώς θα δώσει αέρα ανανέωσης σε όλα σας τα σχέδια. Η δημιουργικότητά σας θα είναι στα πάνω της και δεν θα υπάρξει καλύτερη στιγμή για να προετοιμάσετε τις ιδέες σας. Μεγάλη θα είναι η επιτυχία και στον αισθηματικό τομέα και αν είστε μόνοι, μια νέα και αναπάντεχη γνωριμία θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία σας. Αν βρίσκεστε σε σχέση κάποια απρόβλεπτα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στην επισημοποίηση. 

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα το δώσετε στους τομείς αυτούς. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πειραματιστείτε με νέα σχέδια, να αναδιαμορφώσετε τον χώρο σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν νιώθετε εγκλωβισμένοι σε κάτι που δεν σας ικανοποιεί, τώρα θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να αναζητήσετε κάτι καλύτερο που θα σας κάνει πιο ανεξάρτητους. Αν είστε σε σχέση, τώρα συνειδητοποιείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεε σε συγκατοίκηση. 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις και το συγγενικό περιβάλλον ενεργοποιούνται με τη Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου. Τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα συνειδητοποιήσετε ότι έχει έρθει ο καιρός να κάνετε νέα αρχή με συγγενικά σας πρόσωπα, με τα οποία είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα σας βοηθήσει σε αυτό και θα καταφέρετε να προσεγγίσετε άτομα που σας λείπουν ή άτομα που έχετε ανάγκη να τα ξαναφέρετε κοντά σας. Γενικά, οι επαφές με τους γύρω σας, μόνο θετικές εμπειρίες έχουν να σας προσφέρουν το διάστημα αυτό, ενώ τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα σας χαλαρώσουν και θα σας αποφορτίσουν. 

  ΙΧΘΥΕΣ: Η Νέα Σελήνη της 24 Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα είναι θετική για τα οικονομικά σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να αυξήσετε τα έσοδά σας, ειδικά μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αν είστε άνεργοι και ψάχνετε νέα εργασία, συνετό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο το διάστημα αυτό, που το νέο φεγγάρι μπορεί να σας ανοίξει τις πόρτες που ονειρεύεστε. Επίσης, αν έχετε μια σταθερή δουλειά, μπορεί να πάρετε αύξηση ή να βρείτε τον τρόπο να αυξήσετε τα κέρδη σας. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις ζήλιες που μπορεί να φέρεουν αρνητικά αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους. 


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 3 Απριλίου 2020

  Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα, όπου θα...

  Ημερήσιες προβλέψεις 03/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 2 Απριλίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση του Καρκίνου μέχρι τις 14.27μ.μ. όταν μπαίνει στον Λέοντα. Η...

  Ημερήσιες προβλέψεις 02/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα την 1η Απριλίου 2020

  Ο Ερμής σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο στον Κρόνο σήμερα το πρωί, και αργότερα ένα ημι-τετράγωνο στον...

  Ημερήσιες προβλέψεις 01/04/2020

  Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project