• Kalatzi

  Kalatzi
 • Ζυγός – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Γεμάτη προκλήσεις θα είναι η νέα χρονιά για εσάς. Παρόλα αυτά, οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν και πολλά πράγματα στη ζωή σας θα μπουν σε μια σειρά.

  Γενικές προβλέψεις
  Ο συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει ότι θα ασχοληθείτε πολύ με την οικογένεια και το σπίτι σας τη χρονιά αυτή. Μορεί να έχετε αναλάβει τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου προσώπου κι αυτό να μην σας αφήνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ήδη από τα προηγούμενα χρόνια Κρόνος και Πλούτωνας σας έχουν κάνει απαισιόδοξους και εσωστρεφείς. Παρόλα αυτά, το ότι ο Δίας θα βρίσκεται σχεδόν όλο το χρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω σάς βοηθά να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα επιτρέψουν την επέκταση των σχεδίων σας, την απόκτηση ενός απογόνου ή ακίνητης περιουσίας. Πάντως, βρίσκεστε σε φάση για νέα ανοίγματα και βελτίωσης της οικογενειακής σας ζωής, έστω κι αν το τίμημα είναι να έρθετε σε ρήξη με άτομα της οικογένειάς σας.
  Ο Κρόνος θα σας δείξει μια πρώτη εικόνα της ευεργετικής του επίδρασης που θα είναι όμως πιο εμφανής το 2021. Θα περάσει για λίγο από τον Υδροχόο από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας αξιοποιήστε το διάστημα αυτό για να προωθήσετε ένα σχέδιό σας, τη σταθεροποίηση μιας σχέσης, ακόμα κι έναν γάμο. Στη θέση αυτή θα περάσει οριστικά ο Κρόνος μετά τα μέσα Δεκεμβρίου, σχεδόν παράλληλα με τον Δία. Οπότε, προς το τέλος της χρονιάς θα νιώσετε πως οι προσπάθειές σας ανταμείβονται. Παρόλα αυτά, κάποιες μεγάλες προκλήσεις που κρύβει η νέα χρονιά για εσάς προέρχεται από την παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας. Από τις 28 Ιουνίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κινείται απέναντι από το ζώδιό σας, κάνοντας έντονη την προσωπική σας ζωή. Η σχέση με τον σύντροφό σας ή έναν στενό συνεργάτη θα περάσει… μπόρες, ενώ ο Άρης θα σας κάνει ανταγωνιστές. Συμφωνείτε με δυσκολία και δεν μπορείτε να βρείτε κοινή γραμμή πλεύσης. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου θα σας αφήσει αρκετά μακριά από το σύντροφό σας. Θα έχετε τη διάθεση να υπομείνετε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει καθόλου, κάνοντας έναν συμβιβασμό που σας καταπιέζει, αλλά φέρνει μια περίοδο εκεχειρίας στην προσωπική σας ζωή, καθώς οι διαρκείς συγκρούσεις σας κουράζουν.
  Ανάδρομη πορεία θα έχει και η Αφροδίτη τη χρονιά αυτή. Για τέσσερις μήνες θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ευνοώντας από τη μία ταξίδια, σπουδές και πνευματικές εργασίες, από την άλλη όμως όσο κινείται ανάδρομα (από τις 13 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου) τα σχέδιά σας θα καθυστερούν, η γοητεία σας θα χάσει την επιρροή της και οι σχέσεις σας θα κλονιστούν.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Αν την άνοιξη ή το καλοκαίρι αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω στην προσωπική σας ζωή (σχέση, γάμος) θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, καθώς οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Παρόλα αυτά, η χρονιά θα ξεκινήσει ερωτικά και η Πρωτοχρονιά μπορεί να σας βρει με ένα πρόσωπο που πάντα σας γοήτευε.
  Ερωτικός θα είναι και ο Απρίλιος, όμως ό,τι και να συμβεί δεν θα πρέπει να επενδύσετε πολλά. Μπορεί να ζείτε τα συναισθήματα στο έπακρό τους, όμως το μέλλον των σχέσεων που θα προκύψουν άνοιξη και καλοκαίρι είναι αμφίβολο.
  Από τα τέλη Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, προσπαθείτε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα στην ερωτική σας ζωή και πάλι όμως κάτι σας φρενάρει από το να προχωρήσετε. Ίσως οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν πλήρως στις ερωτικές σας επιθυμίες.

  Εργασία
  Έχετε πολλές υποχρεώσεις αυτή τη χρονιά που δεν σας αφήνουν να δώσετε όλα όσα θέλετε στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα να μένει πίσω. Συχνά το γεγονός αυτό σας στεναχωρεί, κάτι το οποίο θα νιώσετε πιο έντονα κατά τις περιόδους των εκλείψεων που πραγματοποιούνται τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Ίσως νιώθετε ότιι οι άλλοι δεν εκτιμούν τα προσόντα και τις ικανότητές σας λόγω της περιορισμένης αφοσίωσης στην καριέρα σας, ενώ οι άλλοι θέλουν παραπάνω.
  Παρόλα αυτά, ο Ποσειδώνας δεν θα σας αφήσει να χάσετε την πίστη σε ένα όραμά σας που σε άλλους μπορεί να μοιάζει ουτοπία, αλλά για εσάς αποτελεί όνειρο χρόνων. Τις περιόδους που ο Ποσειδώνας ενεργοποιείται αρμονικά από τον Δία, το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, τέλος Ιουλίου και μέσα Οκτωβρίου θα έχετε πρόοδο στα εργασιακά, έστω κι αν δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Συνεργατικά μπορείτε να πετύχετε πολλά.

  Οικονομικά
  Υπάρχουν περίοδοι μέσα στη χρονιά που τα οικονομικά σας θα σας αναστατώσουν και κυρίως αυτά που έχουν σχέση με άλλους. Αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο οι οικονομικές σας εξαρτήσεις από άλλους σας δεσμεύουν και σας φέρνουν μπροστά σε απρόοπτα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με δάνεια, δώρα, προσφορές και αγορές που θα κάνετε στις αρχές Απριλίου. Μια ανατροπή στα οικονομικά την περίοδο αυτή θα σας αποσυντονίσει. Αυτό θα είναι το πιο δύσκολο διάστημα.

  Υγεία
  Η υγεία σας αυτή τη χρονιά θα επιβαρυνθεί, κυρίως από το γεγονός ότι έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να μην βγαίνετε πολύ από το σπίτι, μπορεί να προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε δύσκολες υποχρεώσεις κι αυτό να επιβαρύνει την υγεία σας, γιατί σας λείπει η άσκηση. Όλη τη χρονιά θα πρέπει να εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες για να κινείστε και να κάνετε σωστή διατροφή.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Οκτωβρίου 2020

  Σήμερα εμφανίζονται δύο είσοδοι: τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό, αλλά...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Αισθάνεστε υπέροχα σταθεροί, κάτι...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 27 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Ίσως είναι καιρός να δοκιμάσετε...

  Ημερήσιες προβλέψεις 27/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 26 Οκτωβρίου 2020

  Το φεγγάρι στους Ιχθείς όλη μέρα είναι σοφό, κατανοητό και συμπαθητικό. Είστε δεκτικοί και παθητικοί...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 26/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η ισχυρή φυσική σας...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project