• Kalatzi

  Kalatzi
 • Υδροχόος – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Και αυτή η χρονιά θα φέρει ανατροπές για εσάς, ειδικά στα οικογενειακά. Από το καλοκαίρι και μετά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας ικανότητες, αλλά και η έντονη τάση προς τη βιασύνη και την επιπολαιότητα.

  Γενικές προβλέψεις
  Ο Ουρανός παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή τη χρονιά, γεγονός που θα σας ταράξει συθέμελα τις οικογενειακές σας αξίες και ό,τι θεωρούσατε δεδομένο στην οικογενειακή ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο. Θα επηρεάσει τη στάση σας απέναντι σε οικογενειακά ζητήματα, αλλά και τα συναισθήματά σας και παρόλο που ο Ταύρος λειτουργεί σαν καταφύγιο, είναι μερικές φορές που νιώθετε ότι τα πράγματα χαλάνε τη γαλήνη που αναζητάτε και αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε θύελλες και ακρότητες. Η πιο δύσκολη περίοδος που θα φέρει έντονες αλλαγές και ανατροπές στην οικογενειακή σας ζωή θα είναι ο Απρίλιος, όταν ο Άρης σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσοχή επίσης γύρω στις 18 Ιανουαρίου, όταν ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, παρασύροντάς σας σε μια επανάσταση λεκτική που μπορεί να μην έχει ρεαλιστική βάση. Επίσης, το γεγονός ότι ο Δίας και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στο ζώδιο του Αιγόκερω τρεις φορές δείχνει την ανάγκη να βάλετε σε τάξη καταστάσεις από το παρελθόν που σας επηρεάζουν και σας κάνουν να σκέφτεστε απαισιόδοξα. Δυσκολεύεστε να συμπλεύσετε με το ρυθμό της καθημερινότητας.
  Από τα τέλη Μαρτιου έως τα τέλη Ιουνίου ο Κρόνος θα πραγματοποιήσει ένα σύντομο πέρασμα από το ζώσιό σας και θα σας δείξει τον δρόμο για να εκφράσετε το αίσθημα του καθήκοντος και της πειθαρχίας, που μπορεί να μην αποτελεί εν γένει τακτική σας, όμως κάπου μέσα σας τη διαθέτετε, για να μπορέσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας. Αγαπάτε να βλέπετε μπροστά, αλλά για να πετύχετε χρειάζεστε πειθαρχία. Το πέρασμα αυτό θα επηρεάσει μόνο όσους είστε γεννημένοι πριν τις 23 Ιανουαρίοθ.
  Ο Κρόνος σχεδόν την ίδια στιγμή με τον Δία θα περάσει στο ζώδιό σας μέσα στον Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα το 2021 να είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά για εσάς. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για τέσσερις μήνες (Απρίλιο με Αύγουστο) η Αφροδίτη θα δημιουργήσει ένα ερωτικό κλίμα στη ζωή σας με εξαίρεση την ανάδρομη πορεία της, από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Ιουλίου. Καλό θα είναι το διάστημα αυτό να αποφύγετε να κάνετε έναν γάμο, να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση ή ένα επιχειρηματικό πλάνο, καθώς τα πάντα καθυστερούν. Επίσης, από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα σας βάλει σε μια απαιτητική καθημερινότητα και θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση που κάποιες φορές θα σας εξαντλεί. Παρόλο που θα ξεκινήσετε με όρεξη, ο Αύγουστος θα φέρει εντάσεις, αναποδιές και πιθανότητες ατυχημάτων αν είστε επιπόλαιοι, ενώ το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και τέλη Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του (από τα μέσα Νοεμβρίου) θα σας βάλει και πάλι στη δράση. Και πάλι όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε βιασύνες και επιπολαιότητες.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, κυρίως λόγω της παρατεταμένης παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου σάς βοηθά να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τις χαρές του έρωτα χωρίς να σκέφτεστε τις δεσμεύσεις, να διασκεδάσετε, ενώ δεν αποκλείεται ένα φιλικό πρόσωπο να εξελιχθεί σε κάτι σημαντικότητερο.
  Οι δύσκολοι μήνες για τα ερωτικά θα είναι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος καθώς αρκετοί πλανήτες θα βρεθούν απέναντι από το ζώδιό σας και θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Ουρανό, οδηγώντας τις καταστάσεις στα άκρα. Αν δείξετε τα συναισθήματά σας γύρω στις 18 Αυγούστου μπορεί να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες, να δείξετε την πιο χαλαρή πλευρά του εαυτού σας, αλλά και πάλι δεν θα είστε έτοιμοι για σοβαρές αποφάσεις.

  Εργασία
  Το νέο έτος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για πρόοδο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επιλέξετε το σπίτι σας σάν χώρο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας και η ευκαιρία μπορεί να σας δοθεί με απρόσμενο τρόπο. Αν το επάγγελμά σας έχει σχέση με τέχνες ή φιλανθρωπία, θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται και τις προσπάθειές σας να αποδίδουν. Θα πρέπει να αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες ακόμα κι αν νιώθετε ότι έχετε σημαντικό λόγο για να το κάνετε. Μείνετε μακριά από περίπλοκες καταστάσεις, αποφύγετε να μπλέξετε τον έρωτα με τα επαγγελματικά και μην αφήνετε ανασφάλειες ή τάσεις του παρελθόντος να εμποδίσουν την επαγγελματική σας απόδοση.

  Οικονομικά
  Περίεργος τομέας ο οικονομικός για εσάς. Είναι φορές που τα διαχειρίζεστε χωρίς να σκέφτεστε ότι μπορεί να υπάρχει το ενδεχόμενο της εξαπάτησης. Οι πιο δύσκολες οικονομικές περίοδοι θα είναι το τέλος Ιανουαρίου και τα μέσα Ιουνίου.

  Υγεία
  Αρκετά περίπλοκος ο τομέας της υγείας, από την άποψη ότι υπάρχει έναν συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω που δεν σας αφήνει να απαλλαγείτε από ένα παρελθόν που συνεχίζει να σας αγχώνει. Έτσι, οι περισσότερες ενοχλήσεις στην υγεία σας θα προέρχονται από ψυχογενείς παράγονες και κυρίως από το στρες, καθώς πολλοί από εσάς δεν έχετε μάθει να διαχειρίζεστε.
  Επίσης, με τον Δία στη θέση αυτή έχετε την τάση να δραματοποιείτε καταστάσεις και να λειτουργείτε με έλλειψη ψυχραιμίας. Προσοχή κατά τη διάρκεια των εκλείψεων του Ιανουαρίου και του Ιουλίου.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Φεβρουαρίου 2020

  Εξάγωνο Δία- Ποσειδώνα Ο Δίας στους 17 ° Αιγόκερως 45 ‘σχηματίζούν ένα εξάγωνο με τον...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Φεβρουαρίου 2020

  Η Σελήνη ξοδεύει την ημέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενθαρρύνοντάς σας να εξετάσετε τις πρακτικές...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 18 Φεβρουαρίου 2020

  Η Σελήνη τελειώνει τη διαμετακόμιση του Τοξότη όταν μπαίνει στον Αιγόκερω στις 5:37 π.μ., στρέφοντας...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project