• Kalatzi

  Kalatzi
 • Τοξότης – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν το 2020 στο πλανητικό στερέωμα, όμως πολλά από αυτά μπορείτε να τα χειριστείτε βασισμένοι στις δυνάμεις σας. Να είστε προετοιμασμένοι για αναταράξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για δικές σας εσωτερικές αλλαγές.

  Γενικές προβλέψεις
  Όλη τη χρονιά σας επηρεάζει ο Ποσειδώνας ο οποίος σας κάνει να βλέπετε πράγμαρα που δεν υπάρχουν ή άλλα από αυτά που αντιλαμβάνετστε. Παρόλα αυτά, ο Ποσειδώνας αυτή τη χρονιά θα είναι γενναιόδωρος απέναντί σας και μάλιστα μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομική άνθηση, ιδιαίτερα τις περιόδους που ενεργοποιείται αρμονικά με τον Δία, δηλαδή το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, στα τέλη Ιουλίου και στα μέσα Οκτωβίου. Αν δουλεύετε από το σπίτι θα δείτε τα σχέδιά σας να πιάνουν τόπο και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.
  Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα πάρετε μια γεύση από την επίδραση του Κρόνου στον Υδροχόο, όπου θα βρίσκεται από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητά σας, να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να αναζητήσετε νέες ιδέες και ενδιαφέροντα, υιοθετώντας συνήθειες που θα αποδειχθούν ωφέλιμες.
  Ένα από τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα της χρονιάς θα είναι η παρατεταμένη παραμονή της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σας. Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου θα παλινδρομεί απέναντί σας με αποτέλεσμα η σχέση με τον σύντροφό σας ή έναν στενό συνεργάτη να περάσει δυσκολίες. Μπορεί η Αφροδίτη να σας φέρει πιο κοντά ή να σας κάνει να εξαρτάστε από το πάλλο σας μισό περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται να περάσετε μια περίοδο καχυποψίας ή κάποια θέματα συντροφικότητας να σας απασχολήσουν έντονα. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της, από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου, φροντίστε να μην προσπαθήσετε να λύσετε φλέγοντα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.
  Ασυνήθιστα παρατεταμένη θα είναι και η πορεία του Άρη μέσα από τον Κριό, επομένως οι εντάσεις της θέσης αυτής δεν θα επηρεάσουν ιδιαίτερα το δικό σας ζώδιο. Ο Άρης από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και εγγυάται ένα καυτό καλοκαιρί σε ερωτικά ζητήματα, αλλά και δημιουργικά. Πολλοί μπορεί να εμπλακείτε σε επιχειρήσεις, άλλοι θα βγείτε, θα ξεδώσετε και θα το ρίξετε έξω φροντίζοντας να περνάτε καλά. Όσο όμως ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη  πορεία, δηλαδή από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και τα μέσα του Νοέμβρη, κάτι διακόπτει την αυτοπεποίθηση και την ενέργειάς σας και θα νιώσετε αδύναμοι να κάνετε τα πάντα. Δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε, αφού από τα μέσα Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Άρης θα γίνει και πάλι ένας καλός σύμμαχος.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Το καλοκαίρι θα είναι μια άκρως ερωτική περίοδος για εσάς. Παρόλα αυτά, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα απέναντι από το ζώδιό σας από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου και μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε ένα ταίρι που θα είναι εντελώς το αντίθετο από αυτό που περιμένατε, ενώ δεν αποκλείεται και μια εξαπάτηση μέσα στη σχέση. Να είστε συγκρατημένοι τους δύο αυτούς μήνες και αποφύγετε να ορίσετε έναν γάμο μέσα σε αυτό το διάστημα ή να κάνετε κάτι καινούργιο. Αν όντως υπάρξει μια σχέση, να ξέρετε ότι θα είναι μικρής διάρκειας.
  Τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι από τα πιο ερωτικά και οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε τον έρωτα. Καλές περίοδοι για τα αισθηματικά είναι ο Φεβρουάριος έως τις αρχές Μαρτίου, αλλά και ο Σεπτέμβριος. Τον Μάιο και τον Ιούνιο μπορεί να έρθουμ τα πάνω κάτω σε μια σχέση ή έναν γάμο, ενώ έχετε στο μυαλό σας πως τα καλύτερα θα έρθουν προς το τέλος της χρονιάς.

  Εργασία
  Η επαγγελματική σας ζωή δεν δείχνει δραματικές αλλαγές, ενώ το σύντομο πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας δείξει πως θα πρέπει να εστιάσετε την αφοσίωσή σας περισσότερο στην οικογένεια, παρά στην προσωπική σας καταξίωση. Το γεγονός ότι ο Άρης δεν θα περάσει καθόλου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας αυτή τη χρονιά δείχνει πως οι εντάσεις με άτομα κύρους θα είναι περιορισμένες, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα ξεπεράσουν τα όρια που έχετε θέσει, αλλά δεν αναμένεται κιόλας ιδιαίτερη πρόοδος τη χρονιά αυτή.

  Οικονομικά
  Δύσκολος τομέας αυτή τη χρονιά τα οικονομικά. Από την μία μπορεί να φτάσουν χρήματα στα χέρια σας, από την άλλη όμως μπορεί να χρειαστεί να τα αποταμιεύσετε για έναν σκοπό. Οι καταστάσεις επιβάλλον να αποφύγετε τις σπατάλες και ακόμα κι αν υπάρχει οικονομική εύνοια να την περιορίσετε για μελλοντική χρήση. Η κατάσταση αυτή πολλές φορές σας φέρνει σε αδιέξοδο ή σας κάνει να πιέζεστε, όμως φαίνεται πως αποτελεί ένα αναγκαίο μέτρο πρόληψης. Ειδικά στις περιόδους των εκλείψεων του Ιανουαρίου, στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου τα οικονομικά χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση.

  Υγεία
  Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιό σας γεγονός που μπορεί από τη μία να σας δώσει ενέργεια, από την άλλη να σας κουράσει και να έχετε τάση για ατυχήματα. Μέσα στον Μάιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ό,τι έχει σχέση με αλκοόλ και καταχρήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιούνιο, καθώς σας είναι εύκολο να χάσετε το μέτρο. Ο λόγος που μπορεί να σας κάνει να βρίσκεστε σε ανησυχία και να μην κοιμάστε ή να μην τρώτε σωστά είναι το άγχος σας για τα οικονομικά.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 5 Απριλίου 2020

  Η Σελήνη ξοδεύει την ημέρα στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου. Προσπαθείτε γενικά να προσδώσετε περισσότερη...

  Ημερήσιες προβλέψεις 05/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 06/04/2020 έως 12/04/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Απριλίου 2020

  Ο Δίας ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Πλούτωνα, τροφοδοτώντας την επιθυμία για κοινά συμφέροντα ή για...

  Ημερήσιες προβλέψεις 04/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 3 Απριλίου 2020

  Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα, όπου θα...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project