• Kalatzi

  Kalatzi
 • Ταύρος – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Μεγάλα σχέδια έχετε για τη ζωή σας τη χρονιά αυτή. Θέτετε υψηλούς στόχους, δεν αρκείστε στα λίγα και θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Αν μείνετε πιστοί στους στόχους σας θα έχετε επιτυχίες.

  Γενικές προβλέψεις
  Ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσει μοναδικές ευκαιρίες για να κάνετε ταξίδια, να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις και να προωθήσετε πνευματικές εργασίες. Στο μεταξύ θα έχετε την απαραίτητη ώθηση να κάνετε σημαντικά νέα εγχειρήματα. Ο Δίας μέσα στον Αιγόκερω θα συναντήσει τρεις φορές με τον Πλούτωνα, στις αρχές Απριλίου, στα τέλη Ιουνίου  και στα μέσα Νοεμβρίου. Οι περίοδοι αυτές θα μπορούσαν να σας αναδείξουν νικητές σε πολλές και σημαντικές υποθέσεις, ενώ θα δείτε και τους κόπους σας να ανταμείβονται.
  Στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα βρεθεί και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα. Μάλιστα, στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η σύνοδος τους, η οποία θα σας ωθήσει να θέσετε ψηλά τον πήχη των στόχων σας με αποτέλεσμα να γίνετε πολύ σχολαστικοί με το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Ειδικά αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας.
  Στο δικό σας ζώδιο παραμένει ο Ουρανός και όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο θα δυσκολευτείτε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις στη ζωή σας. Ο Ουρανός σας κάνει επαναστάτες και ανατρεπτικούς. Δεν σας αρέσει η ρουτίνα και η μονοτονία, παρόλο που είστε ζώδιο που προτιμά τη σταθερότητα. Αν ζείτε σε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει (σχέση ή δουλειά), τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δρομολογήσετε αλλαγές, ακόμα και κάποιες που δεν περιμένατε εσείς οι ίδιοι.
  Τα καλά νέα στον αισθηματικό τομέα έρχονται από τον Ιανουάριο κιόλας με την Αφροδίτη και το εξάγωνο που δημιουργεί με τον Δία στα τέλη του μήνα, το οποίο θα φέρει ευκαριίες στον έρωτα και μάλιστα με πρόσωπα που μένουν μακριά σας. Η Αφροδίτη θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο από τις 5 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου φέρνοντας ένα πιο ερωτικό κλίμα, ενώ από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλώντας καθυστερήσεις και προβλήματα στα οικονομικά.
  Επίσης, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 29 Ιουνίου έως το τέλος της χρονιάς και για έξι μήνες περίπου θα έχετε άγχη, ανασφάλειες και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε και με βάρη τρίτων που θα σας κουράσουν τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.
  Στις 21 Φεβρουαρίου το τρίγωνο Άρη- Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη αλλαγή στη ζωή σας, αλλά περίπου στις 7 Απριλίου οι αλλαγές δεν θα είναι επιθυμητές και η επαναστατική σας διάθεση έντονη.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Τρεις σημαντικοί πλανήτες βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση και ανοίγουν τον δρόμο για επιτυχίες και νέες επαφές με ανθρώπους που έχουν κάτι να σας δώσουν και να σας μάθουν. Την παρατεταμένη περίοδο παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, λόγω της ανάδρομης πορείας της, θα πρέπει να αποσυνδέσετε πλήρως την ερωτική σας ζωή από τα οικονομικά. Διαφορετικά θα έχετε γκρίνιες, εριστική διάθεση και κόντρες με το σύντροφό σας με αφορμή τα χρήματα.
  Η πιο ερωτική περίοδος θα είναι ο Μάρτιος. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα απολαύσετε κάθε στιγμή. Από τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη θα είναι με το μέρος σας φέρνοντας μοναδικές ευκαιρίες στον έρωτα, όπως και τον Οκτώβριο.

  Εργασία
  Μπορεί η καριέρα να είναι ένας σημαντικός τομέας, εσάς όμως σας ενδιαφέρει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Έτσι μέσα στην επόμενη χρονιά θα επιδιώξετε νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Αν θέλετε να συζητήσετε για επαγγελματικά θέματα αποφύγετε να το κάνετε το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Να έχετε, επίσης, υπόψη σας πως το πέρασμα του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου και από τις 17 Δεκεμβρίου και μετά θα αλλάξει τελείως το τοπίο των επαγγελματικών σας και θα σας αναγκάσει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες που δεν σας είναι οικείες, ειδικά για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.
  Η πιο δύσκολη και απαιτητική περίοδος θα είναι όλος ο Απρίλιος και μέχρι τα μέσα Μαΐου. Οι υποχρεώσεις πολλές και τα απρόσμενα ακόμα περισσότερα, ειδικά γύρω στις 7 Απριλίου. Πολλοί θα θελήσετε να αλλάξετε πορεία και να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε ελεύθερα.

  Οικονομικά
  Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη έμφαση κατά την περίοδο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ειδικά τις ημέρες που θα κινείται ανάδρομα, δηλαδή από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου, αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες και μην μπλέξετε οικεία πρόσωπα στα οικονομικά σας. Αν προσδοκάτε κέρδη ή στήριξη από τρίτους, αυτά μπορεί να προκύψουν στις αρχές Ιουνίου και στα τέλη Νοεμβρίου.

  Υγεία
  Κρόνος- Πλούτωνας- Δίας σάς βοηθούν να ακολουθήσετε έναν πιο συντηρητικό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας καταχρήσεις ή ακρότητες. Παρόλα αυτά, η υγεία σας θα χρειαστεί προσοχή την περίοδο από τα τέλη Ιουνίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα φέρει πολύ άγχος, ειδικά τον Αύγουστο και θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο την ψυχική σας υγεία.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Αισθηματικές προβλέψεις: Ιούνιος 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο από την ομάδα του AstrakaiOneira.gr! Κριός: Πολλά είναι αυτά...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Μαΐου 2020

  Το φεγγάρι κινείται σήμερα μέσω του Λέοντα και τα πάθη είναι ψηλά. Σήμερα το πρωί,...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/05/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Εάν δεν προγραμματίσατε μπροστά,...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 27 Μαΐου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η σημερινή πλανητική διαμόρφωση υπονοεί...

  Ημερήσιες προβλέψεις 27/05/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 26 Μαΐου 2020

  Το φεγγάρι του Καρκίνου δημιουργεί τρίγωνο στον Ποσειδώνα σήμερα το πρωί και υπάρχει μια απαλή,...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project