• Kalatzi

  Kalatzi
 • Σκορπιός – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Ενδιαφέρουσα η χρονιά που ξεκινά για εσάς, με ένα πλανητικό σκηνικό που σε κάποιους από εσάς έχει βαλθεί να ανατρέψει ό,τι θεωρούσατε δεδομένο και σε άλλους να σταθεροποιήσει καταστάσεις και να σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια.

  Γενικές προβλέψεις
  Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο εξακολουθείτε να είστε υπό την επίδραση του Ουρανού, ο οποίος θα κινείται απέναντι από το ζώδιό σας. Ο Ουρανός διατηρεί το κλίμα αστάθειας στην προσωπική σας ζωή και ενισχύει την ανάγκη σας να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή πρόσωπα που δεν σας αφήνουν να εκφράσετε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Αν αυτό συμβαίνει μέσα σε ένα γάμο ή μια σχέση, δεν αποκλείεται να επαναστατήσετε, ειδικά την άνοιξη. Κατά τ’ άλλα, οι γεννημένοι τον Νοέμβριο μπορεί να επωφεληθείτε από την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω όλη τη χρονιά. Αυτό σημαίνει για εσάς συγκρατημένη γενναιοδωρία και τύχη στις γνωριμίες και στις ευκαιρίες που μπορούν να βοηθήσουν όσους ασχολείστε με εμπόριο και επικοινωνία.
  Στην ίδια θέση θα βρίσκεται τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Πλούτωνας με αποτέλεσμα να έχετε μια σταθερή καθημερινότητα, αλλά και να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Το ότι ο Δίας θα σχηματίσει τρεις φορές εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί ιδιαίτερα θέματα δημιουργικότητας, συναισθηματικής ζωής, βελτιώνει τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και ενθαρρύνει οράματα για επαγγελματικά ζητήατα. Οι περίοδοι αυτές είναι το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, το τέλος Ιουλίου και τα μέσα Οκτωβρίου. Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα συναντήσει τρεις φορές τον Πλούτωνα, βοηθώντας να αναπτύξετε ουσιαστικές σχέσεις με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν κάποια μαθήματα ζωής ή μπορεί να εξυπηρετήσουν ανάγκες και συμφέροντα. Και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα θα συναντηθούν στις 12 Ιανουαρίου, ενισχύοντας την αξιοπιστία σας, το κύρος, αλλά και την αυστηρότητα απέναντι σε άλλους. Για ένα μικρό διάστημα από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Ιουλόυ, ο Κρόνος θα είναι στον Υδροχόο και οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα πάρετε μια γεύση από την επίδραση που θα έχει για εσάς κατά το 2021. Προς το παρόν θα φανούν οι πρώτες ενδείξεις μιας κατάστασης σχετικής με το σπίτι ή την οικογένεια που θα περιορίσει αρκετά τις ελευθερίες σας. Ο Κρόνος θα περάσει οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου στο τέλος της χρονιάς, από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά, σχεδόν την ίδια στιγμή με τον Δία. Η συνάντηση των δύο πλανητών θα έχει δύο λειτουργίες: από τη μία θέλετε να αλλάξετε σπίτι και να κάνετε αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή, από την άλλη θα έχετε δυσκολίες που δεν θα σας το επιτρέπουν.
  Η μεγάλη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου μπορεί να επηρεάσει σχέσεις που εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες. Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τα τέλη Ιουλίου έως το τέλος της χρονιάς θα φέρει αρκετά πάνω και κάτω σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε τον Αύγουστο αλλά και τα τέλη Σεπτεμβρίου και τα τέλη Οκτωβρίου.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Έντονο συναίσθημα για εσάς ο έρωτας που δεν εγκαταλείπετε ούτε αυτή τη χρονιά. Βέβαια, με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω θα γίνετε πιο ανθεκτικοί απέναντι στις ερωτικές απογοητεύσεις και θα έχετε περισσότερο κυνισμό απέναντι στις σχέσεις. Παρόλα αυτά, δεν χάνετε την πίστη σας στο ότι δύο άνθρωποι πρέπει να συνδέονται όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά.
  Οι καλύτερες περίοδοι για εσάς θα είναι από τα μέσα Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου και περισσότερο από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα κρατά τη λίμπιντό σας ανεβασμένη.

  Εργασία
  Επιδιώκετε την επαγγελματική άνοδο χωρίς να κάνετε κραυγαλέες αναφορές σε αυτό, όμως η χρονιά δεν θα σας φέρει ιδιαίτερες ευκαιρίες στον τομέα αυτό. Παρόλο που σας ενδιαφέρει να ξεχωρίσετε, αλλά και να νιώσετε κοινωνικά αποδεκτοί, χωρίς τάσεις επιδειξιομανίας, δεν φαίνεται μέσα σε αυτή τη χρονιά να υπάρχουν επαγγελματικά μονοπάτια που θα ενθάρρυνας την επαγγελματική σας άνοδο και την κοινωνική καταξίωση.
  Παρόλα αυτά, η δουλειά είναι ένας τομέας που απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, τόσο της πνευματικής, όσο και της σωματικής, χωρίς όμως να συνδέεται με επαγγελματική άνοδο. Ειδικά από τα τέλη Ιουνίου και μετά αναλαμβάνετε ευθύνες και υποχρεώσεις που κάποιες φορές σας φορτίζουν και σας κουράζουν, αλλά τις υπομένετε χωρίς να έχετε απαιτήσεις.

  Οικονομικά
  Περίεργος ο οικονομικός τομέας για τη χρονιά αυτή, παρόλο που το 2019 η τύχη ήταν με το μέρος σαας. Βέβαια, έχετε υπάρξει κι εσείς αρκετά σπάταλοί. Η έκλειψη στις αρχές Ιουνίου και οι δύο τελευταίες εκλείψεις του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου σάς βάζουν σε διλήμματα και προβληματισμούς για την πορεία των οικονομικών σας, ενώ δεν αποκλείεται στις αρχές του καλοκαιριού να έχετε μια οικονομική απώλεια ή να σας εξαπατήσουν.

  Υγεία
  Από τον Ιούλιο και μετά η υγεία σας μπορεί να επιβαρυνθεί από την προσπάθεια που καταβάλετε για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, δουλεύοντας πολλές ώρες και μην επιτρέποντας στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης. Ακόμα και τον Αύγουστο, την κατ’ εξοχήν περίοδο των διακοπών, εσείς εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που σας κουράζουν. Προσοχή και τον Οκτώβριο.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2020. Όταν...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Κάποιοι άνθρωποι σας ωθούν...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Αν έχετε διασκεδαστικές φαντασιώσεις για...

  Ημερήσιες προβλέψεις 27/09/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

  Ο Οκτώβρης έφτασε και ελπίζουμε να μας φέρει περισσότερα καλά από τον Σεπτέμβρη που μας...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/09/2020 έως 04/10/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project