• Kalatzi

  Kalatzi
 • Λέων – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας απασχολήσουν σε βάθος χρόνου. Θα αναγκαστείτε σε προσαρμογές που αφορούν στην καθημερινότητά σας, αλλά από τα μέσα της χρονιάς και μετά θα έχετε περισσότερα πράγματα υπό τον έλεγχό σας.

  Γενικές προβλέψεις
  Δυναμικά θα ξεκινήσει η χρονιά για εσάς. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη δίνοντάς σας ενέργεια, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γεννημένοι τον Ιούλιο βρίσκεστε το 2020 υπό την επίδραση του Ουρανού, ο οποίος κινούμενος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας φέρνει αναστάτωση στην καριέρα και ενισχύει την επιθυμία να απαλλαγείτε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει ή δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε και αφορά πιθανόν την επαγγελματική σας ζωή. Ένας συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω αυτή τη χρονιά θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σας, τη δουλειά και τις συνήθειές σας. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώιο του Αιγόκερω σχεδόν όλο το χρόνο μπορεί να σας αναγκάσει σε έναν αυστηρό τρόπο ζωής, που θα περιορίσει τις απολαύσεις. Όμως, ο Δίας στην ίδια θέση δείχνει πως οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν και ακόμα κι αν πιεστείτε ή ζοριστείτε, θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.
  Από τις 22 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου και μετά από τις 17 Δεκεμβρίου έως το Μάρτιο του 2023 ο Κρόνος θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας. Προςπ το παρόν μόνοι οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του πρώτου δεκαημέρου σας θα πάρετε μια γεύση από την παρουσία του Κρόνου απέναντι από το δεκαήμερό σας και πολύ γρήγορα θα νιώσετε φραγμούς που θα σας επιβάλει σε θέματα που έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή. Επειδή ο Κρόνος θα βρεθεί σε δυσαρμονική σύνοδο με τον Άρη στα τέλη Μαρτίου και μέχρι και τις αρχές Απριλίου θα σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε με λογική όσα σας συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Η ένταση στην προσωπική σας ζωή θα κορυφωθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 13 Μαΐου. Επίσης, από τις αρχές Απριλίου και μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οι φιλίες και η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσουν έντονα.
  Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων όλο αυτό το διάστημα και η ανάδρομη πορεία της από τις 13 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου μπορεί να ανατρέψει τις κοινωνικές σας σχέσεις και να σας κάνει να τις δείτε με άλλο μάτι. Δεν αποκλείεται να αναζητήσετε φίλους από τα παλιά, ενώ μπορεί να νιώσετε ότι καταπιέζεστε.
  Πάντως, ένα από τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα για εσάς θα είναι η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Ο Άρης σας δίνει ενέργεια, αποφασιστικότητα και θάρρος και σας δίνει τα όπλα να αντιμετωπίσετε ό,τι σας αντιστέκεται. Προσοχή μόνο στην περίοδο που θα κινηθεί ανάδρομα, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, όπου μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα έχετε την ίδια ενέργεια και θα είστε περισσότερο νωχελικοί.
  Αξιοποιήστε το διάστημα από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και παρά τις αντιρρήσεις που ίσως συναντήσετε, εσείς θα ζήσετε έντονες εμπειρίες.
  Και τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι για εσάς μια άκρως ερωτική περίοδος, έστω κι αν μοιάζει με… χρυσόσκονη!

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Δυνατές εμπειρίες φέρνει το 2020 για την ερωτική σας ζωή. Παρά τις δυσκολίες, τις οικονομικές έγνοιες, τους αγώνες που δίνετε για τη διατήρηση των σχέσεών σας, το συναίσθημα δεν σας αφήνει και επιδιώκετε επαφές με ανθρώπους, όμως όχι μόνο με αυτούς που μπορεί να σας ικανοποιούν ερωτικά, αλλά και με αυτούς που σας δένουν βαθύτεροι συναισθηματικοί δεσμοί.
  Ερωτικό θα είναι το διάστημα από τις 7 Φεβρουαρίου και για έναν μήνα, με την Αφροδίτη να ευνοεί τις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που προέρχονται ακόμα και από άλλες χώρες. Σας γοητεύει το καινούργιο και το ξένο. Η παρατεταμένη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να μετατρέψει την κοινωνική σας ζωή και να δώσει σπουδαιότερο ρόλο στους φίλους σας από αυτόν που έχουν τώρα. Ερωτικό θα είναι και το διάστημα από τις 6 Σεπτεμβρίου και για έναν μήνα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Ιδιαίτερα ερωτικό θα είναι και το κλίμα των Χριστουγέννων.

  Εργασία
  Αρκετά θα είναι τα σκαμπανεβάσματα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού δύσκολα θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που να σας εμπνέει και να σας εκφράζει. Μπορεί να αλλάηετε δουλειές, περιβάλλον, ακόμα και τομέα. Πειραματίζετε, προσπαθείτε να χτίσετε πάνω σε γερά θεμέλια, αυτό όμως δεν είναι πάντα εύκολο. Ειδικά οι Λέοντες του Ιουλίου ταλανίζεστε όχι μόνο από τις ανατροπές που συμβαίνουν στα επαγγελματικά, αλλά και από τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Ούτε εσείς είστε σίγουροι ότι ο τομέα που έχετε επιλέξει σας ταιριάζει, με αποτέλεσμα να νιώθετε πολλές φορές εκτεθειμένοι και να υιοθετείτε προφίλ που είναι ξένο με εσάς.

  Οικονομικά
  Υπάρχει μια αφέλεια γύρω από τον οικονομικό τομέα. Επιλέγετε να αντιμετωπίζετε απλά τα πράγματα, κάτι που θα μπορούσε να σας οδηγήσει μέσα στη χρονιά σε εξαπατήσεις. Επικίνδυνες περίοδοι για τα οικονομικά σας είναι τα τέλη Ιανουαρίου και τα μέσα Ιουνίου. Μην πιστέψετε σε ανθρώπους που εγγυώνται γρήγορα κέρδη ή μην εμπιστευτείτε σε άλλους σημαντικές επενδύσεις.

  Υγεία
  Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, δηλαδή γύρω στις 10 Ιανουαρίου και μέσα στο καλοκαίρι, ειδικά από τις 21 Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 6 Αυγούστου 2020

  Το φεγγάρι των Ιχθύων, σε ευθυγράμμιση με τον Ποσειδώνα, ενθαρρύνει τη φαντασία σας. Έχετε την...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 06 Αυγούστου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Πόσο συχνά αντιστέκεστε στην αλλαγή...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 06/08/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Υπάρχει υπέροχη ενέργεια γείωσης...

  Ημερήσιες προβλέψεις 06/08/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 5 Αυγούστου 2020

  Ο Ερμής μεταβαίνει τώρα στον Λέοντα μέχρι τις 19 Αυγούστου. Με τον Ερμή στον Λέοντα,...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 05/08/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Εάν έχετε την ευκαιρία...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project