• Kalatzi

  Kalatzi
 • Κριός – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Αρκετές θα είναι οι προκλήσεις που θα φέρει η νέα χρονιά. Θα παραμείνετε φιλόδοξοι, με σαφείς στόχους για τους οποίους δουλεύετε σκληρά, ενώ η ζωή σας θα χαρακτηρίζετε από σταθερότητα.

  Γενικές προβλέψεις
  Ένας συνωστιμός πλανητών στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας όλη τη χρονιά δίνει το στίγμα για επαγγελματικές επιδιώξεις και σχέδια που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ηγετικές θέσεις. Ήδη Κρόνος και Πλούτωνας έχουν προετοιμάσει το έδαφος γι’ αυτά.
  Σε όλα αυτά προστίθεται και ο Δία, ο οποίος θα παραμείνει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας έως τις 18 Δεκεμβρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να αποκτήσετε μεγαλύτερη φήμη και να προσελκύσετε νέους συνεργάτες. Όλα αυτά θα γίνουν με μέτρο, καθώς ο Δίας από τη θέση αυτή δεν μπορεί να δείξει όλη τη γενναιοδωρία του/
  Τα τέλη Φεβρουαρίου, τα τέλη Ιουλίου και τα μέσα Οκτωβρίου θα είναι για εσάς οι πιο παραγωγικές περίοδοι, κατά τις οποίες θα δείτε τα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Αρχές Απριλίου, τέλη Ιουνίου και μέσα Νοεμβρίου θα δυσκολευτείτε αρκετά, καθώς θα αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά, αλλά θα αφήσετε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή.
  Η πλανητική ιδιαιτερότητα που συμβαίνει τη χρονιά αυτή, είναι η παρατεταμένη παραμονή του κυβερνήτη σας, Άρη, στο ζώδιό σας. Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Ιουνίου ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους μετά τις 5 Απριλίου. Κατά το διάστημα αυτό θα υπάρξουν εντάσεις, ενώ ο δυναμισμός σας θα προσπαθεί να συνυπάρξει με την ισχυρή σας αυτοπεποίθηση.
  Ένας από τους πιο δύσκολους μήνες για εσάς θα είναι ο Αύγουστος με τον Άρη να ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, προκαλώντας τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές ρήξεις στις σχέσεις, ακόμα και την καταστροφή των σχεδίων σας, αλλά και προβλήματα που ευτυχώς θα είναι αναστρέψιμα. Το ίδιο ισχύει για την περίοδο από τέλη Σεπτεμβρίου και σχεδόν όλο τον Οκτώβριο, οπότε και θα υπάρχουν εντάσεις και ενδεχόμενο ατυχημάτων.
  Να έχετε υπόψη σας ότι από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλώντας εμπόδια στις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας. Έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ρευστά μέσα στο καλοκαίρι και ίσως θα πρέπει να γίνετε περισσότερο αυστηροί με τον εαυτό σας για να επιτύχετε δύσκολους επαγγελματικούς στόχους, οι οποίοι θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Αρκετά περίεργη θα είναι η χρονιά που θα ξεκινήσει για εσάς και αυτό κυρίως λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα έρχονται τα πάνω κάτω στις γνωριμίες σας. Μπορεί να συνδεθείτε με ένα πρόσωπο μικρότερο από εσάς και μπορεί να παρασυρθείτε σε παλιμπαιδισμούς. Ίσως, από την άλλη, να μείνετε σε επιφανειακό επίπεδο στις σχέσεις σας και να μην επιδιώξετε τίποτα παραπάνω. Αυτή θα είναι η καλοκαιρινή σας φάση από την οποία θα δυσκολευτείτε να βγείτε. Πάντως, η Αφροδίτη θα είναι αρκετά γενναιόδωρη προς το τέλος της χρονιάς, ενώ ο Άρης θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιό σας και θα σας κάνει κυνηγούς και αρκετά πιεστικούς απέναντι στο ταίρι σας.

  Εργασία
  Μεγάλη προσοχή στην καριέρα σας θα δώσετε το 2020. Αναζητάτε τον δρόμο σας κι αυτό που θα μπορούσε να ταιριάξει και να αναδείξει τις γνώσεις και τις αρετές σας. Ένας συνωστισμός πλανητών στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας δείχνει πως ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι εύκολος, αλλά για θα ανταμειφθείτε για την επιμονή και την αφοσίωσή σας. Ειδικά αν ασχολείστε με τις τέχνες, τη φιλανθρωπία και την ιατρικά θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά μέσα στον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. Τον Νοέμβριο θα ανταμειφθείε για τις προσπάθειές σας και θα αποκτήσετε επαγγελματικό κύρος. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχετε στο νου σας πως ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε ή να λάβετε ηγετικές θέσεις που θα σας απομακρύνουν από δικούς σας ανθρώπους.

  Οικονομικά
  Οι γεννημένοι τον Μάρτιο ούτε αυτή τη χρονιά θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας για να τηρήσετε έναν προϋπολογισμό. Βάζετε πρόγραμμα και είστε οι πρώτοι που δεν το τηρείτε. Το γεγονός ότι φέτος ασχολείστε εντατικά με την καριέρα σας θα μπορούσε να αποδώσει οικονομικά, ωστόσο έχετε την τάση ακόμα κι αν έρθουν κέρδη να τα επενδύσετε και πάλι στην καριέρα σας.

  Υγεία
  Θα υπάρξουν περίοδοι που θα νιώσετε πιέση από τις αυξημένες υποχρεώσεις με αποτέλεσμα αυτό να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Να είστε προσεκτικοί κατά τις περιόδους των εκλείψεων, στα μέσα Ιανουαρίου, στις αρχές Ιουλίου, ενώ και την περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα που μπορεί να προέλθουν από νεύρα ή ανασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή τον Αύγουστο. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει στρες. Το ίδιο ισχύει και για τον Οκτώβριο, αλλά και την περίοδο των Χριστουγέννων.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 5 Απριλίου 2020

  Η Σελήνη ξοδεύει την ημέρα στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου. Προσπαθείτε γενικά να προσδώσετε περισσότερη...

  Ημερήσιες προβλέψεις 05/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 06/04/2020 έως 12/04/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Απριλίου 2020

  Ο Δίας ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Πλούτωνα, τροφοδοτώντας την επιθυμία για κοινά συμφέροντα ή για...

  Ημερήσιες προβλέψεις 04/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 3 Απριλίου 2020

  Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα, όπου θα...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project