• Kalatzi

  Kalatzi
 • Ιχθύες – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Μια πολύ καλή χρονιά ξεκινά για εσάς. Από τη μία αποφασίζετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και από την άλλη δέχεστε πρόσωπα στη ζωή σας που μπορούν να σας στηρίξουν και να προωθήσουν τα σχέδιά σας.

  Γενικές προβλέψεις
  Η καθημερινότητά σας θα παραμείνει ενδιαφέρουσα, ενώ άνοιξη και καλοκαίρι θα σας απασχολήσει έντονα η οικογένεια. Κατά το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από το 2011, δεν σας είναι εύκολο να θέσετε όρια ή να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα όσων συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν.
  Αυτή τη χρονιά όμως, ο Ποσειδώνας δέχεται τη θετική επιρροή του Δία ο οποίος μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω δεν σας αφήνει να παρασυρθείτε σε μια ουτοπία που θα σας κάνει να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία μέσα από τη συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα και θα σας βοηθούν να σκέφτεστε πρακτικά. Οι καλύτερες περίοδοι θα είναι το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, το τέλος Ιουλίου και τα μέσα Οκτωβρίου.
  Από τις 3 Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη παλινδρομεί στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζοντας τα πράγματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Τις ημέρες αυτές με τη συντροφιά της οικογένειάς σας θα διαπιστώσετε πως όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μαζί τους τόσο πιο εύκολο είναι να χάσετε τον δικό σας εαυτό. Επίσης, το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά τον Ποσειδώνα σχηματίζοντας τετράγωνο (4 και 21 Μαΐου, αλλά και 27 Ιουλίου) σας κάνει να αδυναντείτε να ξεφύγετε από αυτό που η οικογένεια ορίζει για εσάς πραγματικό και ωφέλιμο.
  Βέβαια, την ίδια περίοδο, από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου, θα έχετε τη στήριξη του Άρη, ο οποίος θα κινείται στο δικό σας ζώδιο και θα σας δινει αυτοπεποίθηση και θάρρος για να σταθείτε απέναντι στις προκλήσεις της ζωής. Η σύνοδος Άρη- Ποσειδώνα στις 13 Ιουνίου σας προειδοποιεί να θέσετε σαφή όρια στον εαυτό σας και στους άλλους και να μάθετε να λέτε όχι.
  Τον Νοέμβριο και στις αρχές Δεκεμβρίου, Ερμής και Αφροδίτη θα ενεργοποιήσουν αρμονικά τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας την πνευματικότητά σας και δίνοντάς σας τη δυνατότητα για ταξίδια στο εξωτερικό. Απολαμβάνετε να κάνετε νέες γνωριμίες.
  Από τον Ιούλιο έως το τέλος της χρονιάς προσέχετε τα έξοδά σας και θυμηθείτε πως όσο ο Άρης είναι ανάδρομος, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, οι καθυστερήσεις στα οικονομικά μπορεί να φέρουν εκνευρισμό.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη κινείται στο δικό σας ζώδιο και είστε πολύ ελκυστικοί. Στις 8 Μαρτίου η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό και την ίδια περίοδο η σύνοδος Ήλιου- Ποσειδώνα σάς κάνει αρκετά επιρρεπείς σε οτιδήποτε ρομαντικό υπάρχει γύρω σας.
  Από τον Απρίλιο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, το ερωτικό σας ενδιαφέρον περιορίζεται και στρέφετε περισσότερο την προσοχή σας στην οικογένεια, περνώντας μια περίοδο που προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ενώ κάποιοι μπορεί να το δείτε σαν θεραπεία για να ξεπεράσετε μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει.
  Μία από τις καλύτερες περιόδους για τα αισθηματικά είναι όταν τον Σεπτέμβριο ο Ήλιος και ο Ερμής και τον Οκτώβριο η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσουν αρμονικά τον Ουρανό, αλλά και τους Δία- Κρόνο- Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το φθινόπωρο θα είναι μια άκρως ερωτική περίοδος για εσάς.

  Εργασία
  Ένα ξέσπασμα στα επαγγελματικά σας κάνει ιδιαίτερα επιτυχημένους, όλο τον Ιανουάριο και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Στην προσπάθειά σας να προωθήσετε την καριέρα σας θα έχετε στήριξη και ευκαιρίες από σημαντικά πρόσωπα που θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο. Όμως, μέσα στον Αύγουστο και μέσα στον Οκτώβριο δεν αποκλείεται να νιώσετε πως οι προσπάθειές σας δεν αποδίδουν οικονομικά και πως δεν έχετε ανταμειφθεί για όσα έχετε προσφέρει. Θα περάσετε περιόδους κρίσης στις αρχές Ιουνίου, ιδιαίτερα στα τέλη Νοεμβρίου και στα μέσα Δεκεμβρίου. Στις περιόδους αυτές θα προβληματιστείτε ιδιαίτερα για το αν οι αποφάσεις που έχετε πάρει είναι οι σωστές.

  Οικονομικά
  Σημαντικές εξελίξεις θα έχει ο οικονομικός τομέας και θα είναι τόσες που θα δυσκολευτείτε να τις προλάβετε. Το ότι ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (από τον Ιούλιο έως το τέλος της χρονιάς) δείχνει πως έχετε τάσεις υπερκαταναλωτισμού και διαχειρίζεστε τα οικονομικά ελαφρά τη καρδία, που θα σας οδηγήσει σε απώλειες. Προσπαθήστε να κρατήσετε τον προύπολογισμό σας σε λογικά πλαίσια. Κάνετε οικονομία για να περάσετε την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη (10 Σεπτεμβρίου με 13 Νοεμβρίου), όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

  Υγεία
  Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή, με εξαίρεση τις περιόδους που ο Ποσειδώνας θα σας παρασύρει σε καταχρήσεις και τάσεις φυγής. Προσοχή στα τέλη Ιανουαρίου και στα μέσα Ιουνίου. Άλλωστε, ανήκετε σε ένα ζώδιο που κάποιες φορές βυθίζεται σε έναν δικό του εσωτερικό κόσμο.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2020. Όταν...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Κάποιοι άνθρωποι σας ωθούν...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Αν έχετε διασκεδαστικές φαντασιώσεις για...

  Ημερήσιες προβλέψεις 27/09/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

  Ο Οκτώβρης έφτασε και ελπίζουμε να μας φέρει περισσότερα καλά από τον Σεπτέμβρη που μας...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/09/2020 έως 04/10/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project