• Kalatzi

  Kalatzi
 • Αιγόκερως – Ετήσιες προβλέψεις 2020

  Ιδιαίτερα σημαντική η χρονιά που ξεκινά για εσάς, με έναν συνωστισμό πλανητών στο ζώδιό σας να εναλλάσσει τις διαθέσεις σας και να δημιουργεί διαφορετικές τάσεις. Κάτι σας δίνει και κάτι σας παίρνει το πλανητικό σκηνικό φέτος.

  Γενικές προβλέψεις
  Σημαντικές, αλλά και δύσκολες αποφάσεις σας καλεί ο Κρόνος να πάρετε μέσα από το ζώδιό σας που βρίσκεται για μεγάλο διάστημα τη χρονιά αυτή. Το γεγονός επίσης ότι ο Άρης θα βρίσκεται όλο το δεύτερο μισό του χρόνου στον Κριό σημαίνει πως άτομα της οικογένειάς σας μπορεί να μην συμφωνούν με τις επιλογές και τις αποφάσεις σας, ενώ η ένταση στο σπίτι θα είναι ένα συχνό φαινόμενο. Ο Άρης θα κινηθεί ανάδρομα από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου διάστημα κατά το οποίο οι δυνάμεις σας μπορεί να σας εγκαταλείψουν. Παρά τις δυσκολίες ο Δίας σας προστατεύει, καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά. Μπορεί η επίδρασή του να είναι περιορισμένη λόγω Κρόνου και Πλούτωνα, που είναι επίσης στο ζώδιό σας, όμως σας βοηθά να μην χάνετε την αισιοδοξία σας και να μην τα παρατάτε. Υπό την επίδραση του Ποσειδώνα παραμένετε ιδεαλιστές, αφοσιώνεστε στο να βοηθάτε άλλους και ξεχωρίζετε για το αίσθημα προσφοράς που σας διέπει.
  Οι καλύτερες περίοδοι για εσάς είναι το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, τα τέλη Ιουλίου και τα μέσα Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά σας διακατέχει ένα αίσθημα ανασφάλειας και ανησυχίας και γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ανταγωνιστικές διαθέσεις κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα πάρετε μια μικρή γεύση από την παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο. Στη θέση αυτή θα βρεθεί από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Ιουλίου, αναγκάζοντάς σας να περιοριστείτε οικονομικά. Θα πρέπει να κάνετε έναν αυστηρό προϋπολογισμό και να τον τηρήσετε. Προς τον παρόν, μόνοι οι γεννημένοι πριν τις 25 Δεκεμβρίου επηρεάζεστε από τη θέση αυτή.
  Στο τέλος της χρονιάς ο Δίας και ο Κρόνος θα περάσουν σχεδόν την ίδια στιγμή στο ζώδιο του Υδροχόου, βάζοντάς σας σε διαδικασία οικονομικών αλλαγών και εξελίξεων που θα διαρκέσουν όλη την επόμενη χρονιά (2021).
  Ο Ουρανός δεν φαίνεται τη χρονιά αυτή να προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε να σας παρασύρει σε ακρότητες. Ήδη έχετε νιώσει την επίδρασή του και έχετε κατανοήσει ως πιο βαθμό μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην επιχειρηματική δραστηριότητα, στην δημιουργικότητά σας, ακόμα και στην αισθηματική σας ζωή. Το τρίγωνό του με τον Άρη στις 21 Φεβρουαρίου θα σηματοδοτήσει μια κατάλληλη περίοδο για να τολμήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Ωστόσο, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ίσως νιώσετε πως ό,τι έχετε χτίσει είναι επισφαλές, μπορεί όμως αυτό να γκρεμιστεί.
  Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε κιόλας ότι η Αφροδίτη, αυτή τη χρονιά, θα περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο ζώδιο των Διδύμων κι έτσι από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου το τοπίο στην ερωτική σας ζωή μπορεί να αλλάξει, λόγω της τάσης να φλερτάρετε στον χώρο της δουλειάς ή να αποζητάτε συντροφιά με τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και έχετε καλή επικοινωνία.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις
  Αν έχετε σταθερή σχέση μπορεί να τη δείτε να ανανεώνεται. Αν έχετε περάσει μεγάλο διάστημα μακριά από το ταίρι σας τώρα μπορείτε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και ίσως ακολουθήσετε τον σύντροφό σας εκεί που τον οδηγεί η δουλειά του. Αν είστε, όμως, σε μια σχέση που θεμέλιά της δεν είναι γερά, τότε είναι πιθανό από τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς να οδηγηθεί η σχέση αυτή σε ένα τέλμα ή να ταλαιπωρείται από ζήλια ή έλλειψη ανεκτικότητας.

  Εργασία
  Αν είστε από τους ανθρώπους που αναζητούν να σταθεροποιηθούν σε έναν επαγγελματικό τομέα, τότε αυτή είναι η χρονιά που μπορεί να το πετύχετε. Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσετε για επαγγελματικούς λόγους, μπορεί να πραγματοποιήσετε ακόμα και επαγγελματικά ταξίδια. Αυτοί που θα καταφέρουν πολλά είναι οι εργατικοί και οι επίμονοι, αλλά και αυτοί που θα δουν τις ευκαιρίες και θα τις αρπάξουν. Πάντως θα πρέπει να έχετε κατά νου πως αν αποφάσισετε μια νέα επαγγελματική πορεία θα χρειαστεί αρκετός κόπος για να πετύχετε και τα κέρδη από αυτή τη δράση θα φανούν σε βάθος χρόνου.
  Από τον Ιούλιο και μετά αν βρεθείτε σε μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί ή σας πιέζει μπορεί να την εγκαταλείψετε και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Ο Αύγουστος και ο Οκτώβριος θα είναι μήνες ισχυρών ρήξεων στο εργασιακό περιβάλλον και αναστάτωσης στις σχέσεις με πρόσωπα με τα οποία εργάζεστε μαζί.

  Οικονομικά
  Η άνοιξη και οι αρχές του καλοκαιριού θα αποτελέσουν μια δύσκολη περίοδο για εσάς. Ο Κρόνος θα σας δείξει τι σημαίνει το κάθε σας έξοδο, να κόβετε τις σπατάλες και να συνειδητοποιείτε την χρησιμότητα της αποταμίευσης. Επίσης, ό,τι έχει σχέση με ακίνητη περιουσία καλό είναι να το ολοκληρώσετε μέως τα μέσα Ιουνίου. Στη συνέχεια το κλίμα δεν θα είναι ευνοϊκό για τέτοιες συναλλαγές.

  Υγεία
  Κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου η προσοχή σας θα πρέπει να είναι έντονη, το ίδιο και από τα μέσα Νοεμβρίου και ως το τέλος της χρονιάς. Επίσης, τον Μάρτιο θα έχετε έντονη δραστηριότητα, λόγω αυξημένων ευθυνών. Φανείτε προσεκτικοί μέσα στο καλοκαίρι κι αν πρόκειται να επισκεφτείτε γιατρούς, φροντίστε να διασταυρώσετε τις απόψεις τους.


  Αν δεν μπορείτε να δείτε το video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 κάντε click εδώ

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 5 Απριλίου 2020

  Η Σελήνη ξοδεύει την ημέρα στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου. Προσπαθείτε γενικά να προσδώσετε περισσότερη...

  Ημερήσιες προβλέψεις 05/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 06/04/2020 έως 12/04/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Απριλίου 2020

  Ο Δίας ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Πλούτωνα, τροφοδοτώντας την επιθυμία για κοινά συμφέροντα ή για...

  Ημερήσιες προβλέψεις 04/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 3 Απριλίου 2020

  Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα, όπου θα...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project