• Kalatzi

  Kalatzi
 • Λέων – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Το 2019 θα νιώσετε πραγματικά σαν να βλέπετε το… φως το αληθινό! Οι προκλήσεις πολλές, όπως και τα εφόδια σας. Ο έρωτας δεν θα σας αφήσει να πλήξετε, οι ευκαιρίες δεν θα λείπουν, ενώ αν καταφέρετε να μείνετε προσγειωμένοι θα δείτε ακόμα και τα επιχειρηματικά σας σχέδια να ευδοκιμούν.

  Γενικές προβλέψεις
  Περάσατε αρκετά δύσκολα του 2018, καθώς είχατε πολλές προσδοκίες, ειδικά στην οικογενειακή ζωή, οι οποίες διαψεύστηκαν. Επίσης, η παρατεταμένη παραμονή του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας έφερε αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή. Τώρα νιώθετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ό,τι σας ταλαιπωρεί. Με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οι οποίες ταλαιπωρίες θα είναι λιγότερες. Θα βγαίνετε πιο συχνά, θα ζείτε κάθε περιπέτεια, θα φλερτάρετε και θα απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής στο έπακρο.
  Όμως δεν θα λείψουν και οι τρικλοποδιές, τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Μέσα σε αυτούς του μήνες θα πρέπει να αποφύγετε να μπλέξετε οικεία πρόσωπα με τα οικονομικά σας και να δημιουργήσετε εξαρτήσεις. Μπορεί ακόμα κι ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά, να σας παρασύρει σε οικονομικές εμπλοκές.
  Στον αντίποδα της ευεργετικής δράσης του Δία, βρίσκεται ο Ουρανός, ο οποίος θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά με ανατροπές και αστάθεια, ειδικά τους γεννημένους τον Ιούλιο. Ήδη από το 2018 σας έχει δείξει πως δεν πρέπει να θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Ειδικά στα επαγγελματικά προμηνύονται απρόσμενες εξελίξεις, αλλαγές μέσα σε μια νύχτα και αστάθεια που μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία. Πάντως, η ανασφάλεια αυτή θα περιορίζεται όλο και περισσότερο όσο η χρονιά θα πλησιάζει προς το τέλος της. Παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας.
  Η χρονιά θα ξεκινήσει για εσάς με τις καλύτερες προοπτικές, αφού ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα δώσει αναπάντεχη ώθηση στις δημιουργικές σας δυνάμεις και στις αντοχές σας. Η πιο δυναμική περίοδος για εσάς θα είναι ο Ιούλιος, αλλά και μέχρι τα μέσα Αυγούστου, που ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Επίσης, εντός Αυγούστου θα νιώσετε δυνατοί, έτοιμοι για μεγαλεπήβολα σχέδια, λαμπεροί, ενίοτε αλαζόνες, αλλά έτοιμοι να βγείτε μπροστάρηδες σε καταστάσεις που απαιτούν θάρρος και δύναμη. Χαρμόσυνες ειδήσεις θα έχετε μέσα στον Αύγουστο, που θα σας κάνουν να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με καλή διάθεση και αισιοδοξία.
  Στο τέλος της χρονιάς ο Δίας περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, θέση που μπορεί να ευνοήσει ό,τι έχει σχέση με δουλειά ή υγεία, ενώ το τρίγωνό του με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να απογειώσει την καριέρα σας.

  Σχέσεις
  Ο έρωτας έχει την τιμητική του τη χρονιά αυτή και με το Δία στο ζώδιο του Τοξότη, ακόμα και όνειρα που μοιάζουν ανέφικτα μπορεί να πραγματοποιηθούν. Δεν έχετε τη διάθεση να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να ζήσετε στην ασφάλεια ενός γάμου. Προτιμάτε να λειτουργείτε στον έρωτα με το ένστικτο και με ένα αίσθημα ελευθερίας, που σας δίνει την αίσθηση ότι μπορείτε να αποχωρήσετε από τη δέσμευση οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Προσοχή όμως γιατί η συναισθηματική επένδυση σε ένα πρόσωπο που σας γοητεύει μπορεί να είναι απατηλή κι εκεί που νομίζετε ότι το παιχνίδι παίζεται στην έδρα σας, τελικά να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια συναισθηματική απογοήτευση.

  Εργασία
  Η αστάθεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας τη χρονιά αυτή Ειδικά οι γεννημένοι τον Ιούλιο δεν θα πρέπει να θεωρείτε τίποτα σίγουρο. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις που μπορεί να σας συναρπάσουν και αυτό αναμένεται να συμβεί προς το τέλος του καλοκαιριού. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις πληροφορίες που λαμβάνετε και να παίρνετε το χρόνο σας μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις. Τα επαγγελματικά ρίσκα δεν αποτελούν ό,τι καλύτερο τη χρονιά αυτή ίσως η πιο δύσκολη και απαιτητική περίοδος να είναι ο Μάρτιος, με πιθανότητα να υπάρξουν ρίξεις με άτομα κύρους και να κάνετε ακόμα μια ηρωική έξοδο από τον επαγγελματικό στίβο.

  Οικονομικά
  Οι γεννημένοι τον Αύγουστο έχετε την τάση να χειρίζεστε τα οικονομικά σας με έναν τρόπο εκτός πραγματικότητας. Σας αρέσει να πιστεύετε πως το πλάνο που έχετε στο μυαλό σας θα αποδώσει ή πως μια ιδέα εύκολου κέρδους είναι ρεαλιστική. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνες που η εξαπάτηση και οι λαθεμένες εκτιμήσεις για τα οικονομικά θα φανούν περίτρανα στις υποθέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο τυπικοί και ρεαλιστές γίνεται απέναντι στις οικονομικές σας συναλλαγές.

  Υγεία
  Η παρουσία του Κρόνου, αλλά και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω όλη τη χρονιά, χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου για οτιδήποτε έχει σχέση με χρόνιες παθήσεις ή διαρκή συμπτώματα που δεν δίνετε σημασία. Μπορεί να τεθούν κάποιοι διαιτολογικοί περιορισμοί στην καθημερινότητά σας, όμως η τήρησή τους θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυνατοί προς το τέλος της χρονιάς.

   

   

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Φεβρουαρίου 2020

  Εξάγωνο Δία- Ποσειδώνα Ο Δίας στους 17 ° Αιγόκερως 45 ‘σχηματίζούν ένα εξάγωνο με τον...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Φεβρουαρίου 2020

  Η Σελήνη ξοδεύει την ημέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενθαρρύνοντάς σας να εξετάσετε τις πρακτικές...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 18 Φεβρουαρίου 2020

  Η Σελήνη τελειώνει τη διαμετακόμιση του Τοξότη όταν μπαίνει στον Αιγόκερω στις 5:37 π.μ., στρέφοντας...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project