• Aise

  Aise
 • Τι έγινε, καίμε εγκέφαλο; Μήπως σκέφτεσαι τα πράγματα παραπάνω από όσο πρέπει;

  Είσαι κι εσύ ανάμεσα στους πολλούς που σκέφτονται και ξανασκέφτονται το ίδιο πράγμα, πολλές φορές; Όταν μπει κάτι στο μυαλό σου, συνηθίζεις να το επεξεργάζεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Σχεδόν εξαντλείς όλες τις σκέψεις γύρω από αυτό. Αναλογίζεσαι τις ρίζες του προβλήματος και σκέφτεσαι κάθε πιθανό τρόπο αντιμετώπισής του, μέχρι τελικά να καταλήξεις στην τελική σου απόφαση. Δεν είσαι παρορμητική, το αντίθετο μάλιστα! Σου αρέσει να εμβαθύνεις σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει, να το εξετάζεις από κάθε οπτική γωνία, ώστε να μπορείς να το αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το να είσαι οργανωτική και μεθοδική, είναι φυσικά προσόν. Εκτός αν το παρακάνεις! Μήπως αναγνωρίζεις στον εαυτό σου κάποια από τα παρακάτω;

  1. Έχεις εμμονή με το να «ξεζουμίζεις» τα πράγματα.Επεξεργάζεσαι κάθε σκέψη σου τόσο πολύ, που τελικά εξαντλείσαι, κατακλύζεσαι από χιλιάδες ακόμα σκέψεις και πιθανότητες που έχεις σκεφτεί και που έχουν προκύψει από αυτή τη διαδικασία που συμβαίνει στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα η λύση που επιλέγεις να μην είναι και η καλύτερη. Δεν χρειάζεται πάντα να υπεραναλύεις τα πράγματα. Να εξετάζεις τις πιο βασικές παραμέτρους κι αυτές που θεωρείς πιο σημαντικές και που μπορούν να σε επηρεάσουν άμεσα, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

  2. Δεν σκέφτεσαι ποτέ απλά. Ακόμα και τα πιο καθημερινά πράγματα, τα αντιμετωπίζεις σαν να έχεις να λύσεις την πιο δύσκολη μαθηματική εξίσωση. Πολλές φορές αυτό κουράζει τους γύρω σου. Μήπως το κάνεις και στη σχέση σου; Σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο πολύ το κάθε τι. Ορισμένα πράγματα είναι τόσο απλά και πρέπει να μάθεις να τα αντιμετωπίζεις έτσι. Θα κάνεις καλό τόσο στον εαυτό σου, όσο και στον περίγυρό σου.

  3. Θέλεις σε όλα να δίνεις μια διαφορετική και ξεχωριστή νότα.Αποφεύγεις τη  μονοτονία, μιας και το μυαλό σου δεν είναι καθόλου κοινό. Θέλεις σε κάθε τι που καταπιάνεσαι να προσθέτεις τη δική σου πινελιά. Ακόμα και την ομελέτα που θα φτιάξεις για πρωινό, θα σκεφτείς να την κάνεις λίγο πιο ιδιαίτερη. Έχεις φαντασία, είσαι δημιουργική και στοχεύεις πάντα στο τέλειο.

  4. Έχεις υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Δεν επαναπαύεσαι ποτέ! Συνεχώς θέτεις νέες δοκιμασίες και καινούριους στόχους. Θέλεις να βγάζεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου και σπάνια συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο του ιδανικού. Για τον λόγο αυτό, έχεις μεγάλες απαιτήσεις και από τους γύρω σου. Αφού δίνεις πολλά και τον καλύτερο εαυτό σου, θέλεις να λαμβάνεις κάτι αντίστοιχο και από εκείνους. Εκείνοι που σκέφτονται πολύ, έχουν υψηλότερα standards και μεγαλύτερες απαιτήσεις, τόσο από τους ίδοιους όσο και από τους γύρω τους.

  5. Είσαι φιλόδοξη και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Ο,τιδήποτε προκύψει θα το αναλύσεις και θα το σκεφτείς. Το μότο που σε χαρακτηρίζει απόλυτα είναι το “Carpe diem” («Άδραξε την ημέρα»).

  6. Είσαι ο άνθρωπος που θα προτιμήσουν οι φίλοι σου να μιλήσουν, όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Γιατί γνωρίζουν ότι έχεις μια γνώμη για όλα, την οποία έχεις σκεφτεί τόσες πολλές φορές, που μπορείς να την τεκμηριώσεις και να τη στηρίξεις. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις πειστική, σίγουρη για τα λεγόμενά σου και οι γύρω σου σε εμπιστεύονται, καθώς ασκείς μεγάλη επιρροή επάνω τους.

  7. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που σε διακρίνει, είναι η υπομονή.Πριν ενεργήσεις, θα σκεφτείς. Το ίδιο και πριν μιλήσεις. Δεν είσαι παρορμητική, δεν επηρεάζεσαι εύκολα από τα συναισθήματά σου. Τις περισσότερες φορές λειτουργείς με γνώμονα το μυαλό και όχι την καρδιά.

  8. Είσαι τελειομανής και μπορείς να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Όσο κι αν αυτό φαίνεται προτέρημα, μπορεί κάποτε να σε εξαντλήσει.

  9. Επιλέγεις τα πιο ωραία και ιδιαίτερα δώρα για τους φίλους σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Ποτέ δεν θα πάρεις κάτι χωρίς λόγο. Κάθε επιλογή σου, την έχεις πρώτα σκεφτεί και πριν καταλήξεις στο πιο ιδανικό δώρο, έχεις πρώτα απορρίψει αρκετά. Θα ψάξεις το τέλειο και θα το βρεις! Γι΄αυτό και πάντα εντυπωσιάζεις τους γύρω σου.

  Πηγή


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 11 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Κριού και μια Νέα Σελήνη εμφανίζεται απόψε....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 11/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Εάν παίζετε τα χαρτιά σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 11 Απριλίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Κάτι πρέπει να επιλυθεί σήμερα, και...

  Ημερήσιες προβλέψεις 11/04/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/04/2021 έως 18/04/2021

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 10 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευση των Ιχθύων στις 2:11 π.μ. και μπαίνει στον Κριό. Με...
 • Loizou

  Loizou
 • Stamou

  Stamou
 • Eliza

  Eliza
 • Pyrgaki

  Pyrgaki
 • Alexiou

  Alexiou
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project