• Zaxos

  Zaxos
 • Έρωτας και αριθμολογία: Πώς το όνομά μας, μας βοηθά να γνωρίσουμε την αγάπη της ζωής μας;

  Οι αριθμοί αποτελούν ένα από τα «κλειδιά» του σύμπαντος, ιδιαίτερα χρήσιμα για να συνδεθούμε με την πηγή του φωτός που αποκαλύπτει το πεπρωμένο μας. Κάθε γράμμα της αλφαβήτου αντιστοιχεί με έναν αριθμό. Το όνομά μας αποκαλύπτει όχι μόνο το πεπρωμένο μας, αλλά και τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάθε ατόμου. Επίσης, με τον ίδιο τρόπο μας φανερώνονται και τα άτομα με τα οποία ταιριάζουμε περισσότερο.

  Βρείτε τον αριθμό του ονόματός σας, μάθετε τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σας (θα εκπλαγείτε με κάποια που δεν γνωρίζετε καν), αλλά και με ποιους άλλους αριθμούς= ονόματα ταιριάζετε!

  Βρείτε τον αριθμό του ονόματός σας:
  Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε ποιοι αριθμοί αντιστοιχούν στα γράμματα του ονόματός σας και θα τους προσθέσετε. Εν συνεχεία, θα προσθέτετε τα ψηφία του αθροίσματος μέχρι να έχετε ένα μονοψήφιο νούμερο.

   

  1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι
  Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ
  Τ Υ Φ Χ Ψ Ω

   

  Για παράδειγμα, το όνομα ΜΑΡΙΑ έχει άθροισμα 3+1+8+9+1=22, 2+2=4. Το 4 είναι ο αριθμός του.

  Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι για να υπολογίσετε σωστά το όνομά σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κανονικό και όχι κάποιο υποκοριστικό που μπορεί να χρησιμοποιείτε.

  Αφού βρείτε τους αριθμούς των ονομάτων που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να διαβάσετε τα αριθμολογικά πορτραίτα, αλλά και το πώς συνδυάζεται το νούμερό σας, με το νούμερο του ανθρώπου που επιθυμείτε.

  Ερμηνείες ονομάτων με αριθμό:

  1: Το «1» φανερώνει έναν δραστήριο, δημιουργικό και πολύ περήφανο χαρακτήρα. Αρνείται πεισματικά να ακούσει τις συμβουλές των άλλων και είναι ξεροκέφαλος, ενώ συχνά ζει θυελλώδεις έρωτες. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Καζανόβας, καθώς δύσκολα μπορεί να περιοριστεί σε ένα μόνο άτομο. Αν ερωτευτεί γίνεται πραγματικά άλλος άνθρωπος, μόνο που βαριέται εύκολα και αναζητά γρήγορα άλλη αγκαλιά. Δυναμικός και ατομιστής δεν δίνει σημασία στων άλλων τα συναισθήματα, ειδικά αν οι άλλοι του δείξουν αδυναμία. Γοητεύεται από όσους έχουν επίσης αριθμό το «1», καθώς νιώθει ότι δεν είναι δεδομένοι για εκείνον. Καλές σχέσεις έχει και με το «2» και το «4», ενώ δεν ταιριάζει καθόλου με το «7».

  2: Συναισθηματικό, υπερευαίσθητο, γλυκό και με μεγάλη φαντασία άτομο το «2». Αναζητά σχέσεις με διάρκεια και είναι διατεθειμένο να κάνει υποχωρήσεις, αρκεί η σχέση να πετύχει. Συμβιβάζεται για να έχει στο πλευρό του αυτόν που θέλει, ακόμα κι αν ο συμβιβασμός αυτός είναι κάτι οδυνηρό για εκείνον. Παρά ταύτα, ο ίδιος δεν έχει μεγάλη συναισθηματική σταθερότητα ούτε στις άλλες πλευρές της ζωής του. Είναι ανασφαλής και γοητεύεται από οτιδήποτε μπορεί να τον εντυπωσιάσει, όπως το «6» ή πρόσωπα που δεν χαλιναγωγούνται εύκολα, όπως το «1». Τα πάει καλά με το «4» και το «7», αλλά δεν ταιριάζει καθόλου με το «5».

  3: Θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής όλων, σε όποια περίσταση δίνει το παρόν. Ειλικρινής, αφοσιωμένος, αυταρχικός, αλλά και γενναιόδωρος, δεν αντέχει τη ζήλεια και θεωρείται τύπος αδέσμευτος. Αν, όμως, βρεθεί το άτομο που θα του δείξει ότι δεν υποκύπτει στη γοητεία του, θα κάνει τα πάντα όχι μόνο για να το κατακτήσει, αλλά και για να δημιουργήσει μακροχρόνια σχέση μαζί του. Τότε θα βγάλει όλη του την τρυφερότητα, αν και πάντα θα επιδιώκει να είναι πιο πάνω από το ταίρι του. Γοητεύεται από το «7», από το οποίο όμως δεν λαμβάνει πολύ σημασία, νιώθει ευεξία με το «9», που μπορεί και του συγχωρεί τα πάντα. Επίσης ταιριάζει με το «3» και το «6», ενώ δεν τα πάει καθόλου καλά με το «8».

  4: Χαρακτηριστικά του είναι το πάθος, ο ατομισμός και η εκκεντρικότητα. Αρπάζεται εύκολα και συμπεριφέρεται σαν επαναστάτης χωρίς αιτία σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής του, εκτός από τον έρωτα. Εκεί μεταλλάσσεται σε παραδοσιακό, κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο, ο οποίος απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη του αγαπημένου του, την οποία και ανταποδίδει με τον όρο να δεχτεί το ταίρι του τις παραξενιές του. Πνευματώδης, ψυχή της παρέας και ετοιμόλογος, δεν του αρέσει να τον αμφισβητούν και δεν δέχεται αντιρρήσεις, άσχετα αν αυτό του κοστίζει το να περνά μεγάλα διαστήματα μόνος. Μπορεί να έχει καλές σχέσεις με το «8», όπως επίσης και με το «1», το «7» και το «4». Δεν αντέχει με τίποτα το «3» γιατί του προκαλεί σύγχυση.

  5: Δεν θέλει να τον ελέγχουν και να τον πνίγουν. Αν νιώσει ότι περιορίζεται από το ταίρι του, αμέσως αναζητά τη συντροφιά άλλων ατόμων, μόνο και μόνο για να δείξει ότι κανείς δεν μπορεί να τον περιορίσει. Είναι πιστός περισσότερο από όσο θέλει να δείχνει και βρίσκει τις καλύτερες δικαιολογίες για τον εαυτό του, αν κάνει κάτι λάθος. Ζωηρός και παρορμητικός, δεν είναι λίγες οι φορές που εμπιστεύεται τα λάθος άτομα, αλλά αν ερωτευτεί γίνεται πολύ καλός σύντροφος. Τα πάει καλά σχεδόν με όλους τους αριθμούς, αλλά φαίνεται να έχει περισσότερη αδυναμία στο «3» και το «7», που είναι το ίδιο εξωστρεφής, ενώ βαριέται το «2» γιατί το βρίσκει πολύ προβλέψιμο.

  6: Αξιολάτρευτος, κοινωνικός, κυνηγά ό,τι βρεθεί στο δρόμο του μόνο και μόνο επειδή είναι διαθέσιμο. Ευχάριστος, ευγενικός που του αρέσει η καλή ζωή ψάχνει αυτό που θα είναι αισθητικά τέλειο στα μάτια του. Και μπορεί να δείχνει διπλωμάτης, κατά βάθος όμως έχει πολύ πείσμα, ενώ στις σχέσεις του χαρακτηρίζεται ως ασταθής. Το να τον κατακτήσουν είναι κάτι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, κάτι που τον κάνει ακαταμάχητα γοητευτικό. Αποζητά το «9», καθώς τον δέχεται όπως είναι, ενώ χαλαρώνει με το «2». Τα πάει καλά, επίσης με το «3» και το «6», αλλά βρίσκει ανυπόφορο το «1», μάλλον επειδή του μοιάζει πολύ!

  7: Εγωκεντρικός και μυστήριος χαρακτήρας, τον απασχολεί πολύ η εμφάνιση του άλλου και αν η σεξουαλική επιθυμία ελαττωθεί δεν το έχει σε τίποτα να το παρατήσει και να αναζητήσει άλλη αγκαλιά. Του αρέσει να εξερευνά, τόσο στη ζωή, όσο και στις σχέσεις του. Το παίζει μοναχικός, δεν ανοίγεται εύκολα, δεν μιλά για τον εαυτό του και τα συναισθήματά του και παρά το γεγονός ότι δεν αφήνεται σε μια σχέση, είναι ιδιαίτερα κτητικός. Τα πάει καλά με το «2», γιατί τον κάνει να νιώθει σημαντικός, ενώ παθιάζεται με το «5». Δεν αντέχει λεπτό με το «9» γιατί τον γεμίζει ενοχές.

  8: Εξωστρεφής, παρορμητικός και φιλόδοξος, αναζητά την συντροφιά ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα, είτε έχει να κάνει με δουλειά, είτε με διασκέδαση. Έλκεται από επιτυχημένα άτομα και γενικά όποιος μπορεί να βοηθήσει στην ανέλιξη της καριέρας του, γι’ αυτό πάντα αναζητά μεγαλύτερους συντρόφους. Έχει ισχυρή θέληση, ενώ μερικές φορές η σοβαρότητά του τον κάνει απόμακρο. Η ζωή του είναι μία έτσι, μία αλλιώς, πότε με επιτυχίες και πότε με αποτυχίες. Δύσκολα συμπαθεί και εμπιστεύεται, αλλά αν καταφέρει να τον κερδίσει κάποιος αυτό θα είναι για πάντα. Δεν συγχωρεί την προδοσία. Το «4» του δίνει πάθος, αλλά αρέσκεται και στην ανεξαρτησία του «1». Τέλος, η επιπολαιότητα του «6» τον εκνευρίζει.

  9: Γενναιόδωρος και αλτρουιστής, δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις του, κρίνοντάς τες απαραίτητες για την επιβίωσή του, κοινωνικά και συναισθηματικά. Παραδέχεται ότι έχει ανάγκη από την αγάπη των άλλων και είναι πάντα ετοιμοπόλεμος, ώστε να υπερασπιστεί όσους τον χρειάζονται. Γεμάτος κατανόηση, μπορεί να συγχωρεί ακόμα κι όταν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία του. Ρισκάρει επαγγελματικά και πάντα πετυχαίνει, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Φλερτάρει και δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Είναι απόλυτα σίγουρος ότι μπορεί να κάνει το «1» ευτυχισμένο, περνάει καλά με το «3», συμπαθεί το «6», ενώ βρίσκει υπερβολικά εγωιστικό το «7».


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 21 Φεβρουαρίου 2020

  Η Σελήνη περνάει την ημέρα στο ζώδιο του Υδροχόου και επιδιώκετε να είστε αμερόληπτοι. Είστε...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Φεβρουαρίου 2020

  Εξάγωνο Δία- Ποσειδώνα Ο Δίας στους 17 ° Αιγόκερως 45 ‘σχηματίζούν ένα εξάγωνο με τον...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Φεβρουαρίου 2020

  Η Σελήνη ξοδεύει την ημέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενθαρρύνοντάς σας να εξετάσετε τις πρακτικές...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/02/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project